Digitális benzinmotoros áramfejlesztőkről

HERON digitális, hordozható áramfejlesztő

A Heron rendkívül csendes működésű, kicsi és könnyű áramfejlesztőt is kínál, amelyek a beépített inverteres rendszernek köszönhetően a nagyfrekvenciás háromfázisú áramot deformálatlan kimeneti jelleggörbéjűvé tisztítják meg, és ezzel speciális alkalmazásokat tesznek lehetővé.

HERON digitális technológia

7916A Heron digitális áramfejlesztők az áramfejlesztők között különleges technológiát képviselnek. Az innovatív többpólusú szinkrongenerátoros motor és az inverteres technológia alkalmazása révén tökéletes kimeneti szinuszgörbét, a hagyományos berendezésekkel szemben több mint 50%-kal jobb kimeneti feszültségminőséget értek el, az áramfejlesztők ezzel egyidejű súlycsökkentése, illetve méretcsökkentése mellett.

Az alkalmazott Heron minőségi négyütemű motor kedvező fogyasztási paraméterekkel rendelkezik (95-ös normál motorbenzin), intelligens fordulatszám-szabályozásának köszönhetően pedig akár 40%-kal gazdaságosabb, mint a hagyományos áramfejlesztők.

Ennek a szériának az áramfejlesztői standard kivitelben automatikus túlterhelés, túlmelegedés és veszélyes olajszint-csökkenés ellen védő rendszerekkel vannak felszerelve.

digitalis-aramfejleszto-feszultseg-jelalakok

Hűtés

A különleges labirintus-rendszerű levegőhűtés biztosítja az áramfejlesztő összes alkatrészének optimális hűtését, és így működéséhez ideális feltételeket teremt.

Károsanyag-kibocsátás

A Heron digitális áramfejlesztők teljesítik az igényes EURO 2 kibocsátási szabvány előírásait. Zajszintjük az egyedülálló konstrukciónak köszönhetően 10%-kal alacsonyabb a 200/14/EC európai szabvány által megadott zajszintnél.

Használat

Egyszerű hordozhatóságának és a minőségi kimeneti feszültségnek köszönhetően a Heron digitális áramfejlesztők segítségével elektromos szerszámokat, háztartási fogyasztókat és kényes elektronikai készülékeket például televíziókat, videokészülékeket, számítógépeket, rádiókat, mindenféle műszertechnikát, sőt érzékeny az orvosi műszereket is táplálni lehet. Gyors, könnyű, csendes működésű és nagy teljesítményű elektromos energiaforrásként egyaránt jól használhatók üdülőházakban, hajókon vagy utazás alkalmával.

 A Heron digitális áramfejlesztők előnyei:

  •  Ha fontos a kis súly és a kis méret. Hajókra, lakókocsikba a kis mérete miatt bármilyen kicsi csomagtartóba elfér. A súlya és mérete lényegesen kisebb, mint egy hasonló teljesítményű keretes áramfejlesztőnek.
  •  Kompakt tokozás, kisebb bőrönd nagyságú, teljesen beburkolva, műanyag házban.
  •  Utazáskor akár fektetve is szállítható. Ekkor le kell zárni a tanksapka lélegző nyílását. Ne felejtsük el majd kinyitni! Csak állítva üzemeltethető!
  •  Nagyon halk, csendes! A Heron digitális áramfejlesztő zajszintje 10%-kal alacsonyabb a 200/14/EC európai szabvány által megadott zajszintnél!
  •  Egyszerűen kezelhető.
  •  Alacsony fogyasztás.
  •  Kényes elektronikai eszközökhöz is használható. A Heron inverteres áramfejlesztő kiváló áramminőséget, és stabil feszültséget produkál. A hagyományos berendezésekkel szemben 50%-al jobb a kimeneti feszültség minősége, ezért stabil feszültséget és szabályos jelalakot igénylő eszközöket (pld. orvosi műszereket) is lehet róla üzemeltetni.
  •  Intelligens fordulatszám szabályozás. A digitális áramfejlesztő vezérlése a motor fordulatszámát mindig úgy változtatja, hogy a felvett terheléséhez igazodjék, így akár 40%-kal gazdaságosabb az üzemeltetése, mint a hagyományos áramfejlesztő. Az intelligens fordulatszám szabályozás funkció kikapcsolható.